Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

Skolestart - Guiden til den rette taske!

Sendt d. 17 March 2016

Børn fortjener den bedste skolestart - Jeva & LEGO Tasker

 

Hvad dit barn skal lægge ryg til, er ikke helt ligegyldigt. Valget af den perfekte skoletaske er utroligt vigtigt for dit barns skolestart. 


I dette blog indlæg kan du læse om vores råd til køb af skoletasker

Siden Rambusch startede i 1992 har vi haft højt fokus på skoletasker således vores sortiment altid består af de bedste kvalitetstasker på markedet. Det vil sige, at man hos Rambusch altid finder de populære mærker, som børnene vil have. Gå på opdagelse på vores hjemmeside www.rambusch.dk eller kom ind i vores butik i Odense.
Her er 5 gode råd til når du vælger skoletaske
1. Når du prøver tasken, så prøv både med og uden overtøj. Således vil du være sikker på, at størrelsen er rigtig til dit barn. 
2. Bemærk om tasken har brystrem og ruminddeling, eftersom det giver en bedre vægtfordeling. Dertil er det altid godt med reflekser, således dit barn bliver set i trafikken.
3. Vælg en taske som ikke sidder nede ved numsen, men på ryggen! Tasken skal kunne tilpasses dit barns ryg for at belaste den mindst muligt. 
4. Tjek om skoletasken vejer mere end 1 kg. u. indhold og maks 10% af dit barns vægt, når den er fyldt. Dette er nemlig vigtigt for at dit barns ryg ikke overbelastes. 
5. Lynlåse, remme og spænder er altid bedst, når barnet også kan finde ud af dem. Så vælg derfor en taske, som barnet selv kan finde ud af at benytte. 
-
Disse skoletaske mærker finder du hos Rambusch
Når vi vælger skoletasker hos Rambusch, lægger vi meget høj vægt på hvilken vurdering Forbrugerlaboratoriet har givet dem. ForbrugerLaboratoriets specielt udviklede metodik vurderer tasker udfra deres indretning, ergonomi og betjening. Derfor handler vi i stor stil med LEGO & Jeva som er et mærke både børnene men også Forbrugerlaboratoriet elsker. 
-
JEVA 
Helt tilbage til 1956 har JEVA siden lavet skoletasker til små skolebørn, preschool og de større skolebørn. Selveste rygpanelet i JEVAs skoletasker er lavet i samarbejde med en kiropraktor for at sikre en ergonomisk og god taske. Hos Rambusch sælger vi både skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse fra JEVA. Alle vores JEVA skoletasker har følgende:
 • Brystrem
 • Polstret rum til tablet/PC
 • Isoleret rum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • Madkasse, drikkedunk og gymnastikpose

Se alle vores produkter fra JEVA her

-

LEGO

LEGO er ikke blot de kendte for deres berømte klodser, men også for at lave nogle af markedets bedste skoletasker med fokus på komfort, pasform og kvalitet. Hos Rambusch sælger vi både deres penalhuse, skoletasker og mere. Alle vores LEGO skoletasker giver dig følgende:

 • Gymnastikpose
 • Rumdeling
 • Ergonomisk rygpanel
 • Lomme til drikkedunk
 • Slidstærkt materiale (f.eks. vandafvisende)
 • Termorum til madkasse
 • Justerbare stropper og brystrem

Se alle vores produkter fra LEGO her 

Flere indlæg

Hvad leder du efter?