Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

5 Smarte tips til at pakke kufferten!

Sendt d. 21 September 2016

 
1. Start i god tid!
Det kan gå ret så galt, hvis man ikke tager sig god tid til at pakke kufferten. Gør dig selv den tjeneste og begynd i god tid, således du ikke skal stå og gå i panik 20 minutter før afgang. Man ved aldrig, men måske viser det sig også, at du mangler noget, og så er det rart at vide det dagen før, så du kan nå at købe det.
2. Vær forberedt. 
Tjek vejrudsigten før I tager afsted. Bliver det varmt eller koldt når I lander ved jeres destination og er det koldt eller varmt når I rejser. Melder de byger eller bragende sol? Tjek hotellet eller sommerhusets faciliteter, og hvilke stikkontakter de bruger - Skal du f.eks. have en adapter med? Det ville være lidt træls at gå uden sin telefon i flere dage eller uge ;)
3. Lav en liste!
En liste over hvad der skal pakkes ned, kan være en ret god ting at have. Den mindsker både stress og så minimerer den også chancen for at du glemmer noget på farten. Det er især praktisk, hvis du også har børn med, eller skal pakke for hele familien. Blyant og papir er et gennemprøvet koncept, men hvis du er den digitale type, er der adskillige app's til formålet, som f.eks. "Swipes", der kan hentes på App Store og Google Butik.
4. Less is more
Pak mindre, end du tror. To par sko er som regel nok - et par praktiske rejse/vandre-sko, og så et par pæne til aftenbrug eksempelvis. Selvfølgelig hvis du skal vandre igennem caminoen, så er det nok ikke nødvendigt at have et par pæne sko med. 
Tænk i kombinationer, så de enkelte stykker tøj kan bruges til flere ting. Det er også smart, hvis du skal have noget nyt tøj med hjem fra ferien. Tager du lidt vaskepulver med, kan du nemt lynvaske en skjorte eller lidt undertøj. Skulle du løbe tør for tøj, kan du købe en T-shirt eller et tørklæde og på den måde også få en god souvenir med hjem. 
5. Optimer pladsen
Dan dig et godt overblik ved at lægge alt frem på sengen. De tunge ting skal nederst i kufferten, tæt på hjulene, så den er nemmere at rulle og ikke vælter.
 Pak toiletsager i plasticposer, hvis uheldet skulle være ude. Det er en god ide at rulle tøjet, så det kan pakkes bedre og du optimere pladsen. På den måde kommer der ikke skarpe folder i bukser og kjoler. 

Husk at pakke disse 3 app's på forhånd

1. Trip Advisor
Du kan forberede dig på din destination ved at downloade Trip Advisors app og eksempelvis downloade kort, beskrivelser og anbefalinger på spiseteder, hoteller og attraktioner, så kan du slå alt op - selv når du er offline. Det kan hentes gratis til iPhone, Android og Windows Phone.
2. Wifi-finder
Har du brug for adgang til nettet, er det godt at vide hvor det nærmeste wi-fi hotspot er. Med en wi-fi finder app går det lynhurtigt, og du kan se om det er gratis eller koster penge. Downloader du kort før rejsen, kan du endda søge, selvom du er offline.
3. Flush - Public Toilet Finder
Det er måske ikke det, du har lyst til at tænke mest på undervejs, men hvis du eller dine børn nu pludselig får brug for et toilet, er denne app guld værd. Flush finder simpelthen alle offentlige toiletter i nærområdet, så du ikke behøver at snige ding ind på en cafe for at låne toilettet. App'en fungerer endda, selvom du er offline, og du kan tilmed sortere, så du kun får vist gratis toiletter og/eller handicaptoiletter. Også gratis til iPhone og Android. 

 

Flere indlæg

Hvad leder du efter?