Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

Adax siden 1982

Sendt d. 15 October 2015

Rambusch er helt vilde med dansk design og derfor er vi så glade samt stolte over de danske brands som vi kan tilbyde. Lige siden Rambusch startede med at hedde Ditlevsen's Lædervarer i 1992, har vi brændt for at tilbyde vores kunder de bedste mærker med den bedste kvalitet. 

 Historien om Adax, startede engang i 1982, hvor en mand ved Eugen Silfen kom til Danmark i en alder af kun 18 år. Hvad han dog ikke vidste, var at han senere skulle grundlægge det vi i dag, kender som en af Danmarks største internationale designvirksomheder. Hans formål med skabelsen af Adax, var at han ville skabe bedre tasker end dem, han selv kunne finde i butikkerne. 

 Adax motto er det velkendte "Keep it simple", som har fokus på dets kvalitet, udvikling og design, samt en smule tilfældighed. 

 Nogle af Adax brandværdier, er kvalitet og innovation. Adax fokusere og sikre sig at altid, at der fokus på kvaliteten, i alt hvad de gør. Helt fra starts processen med forarbejdning af læderet, design, produktion og frem til den service, der skal ydes til kunderne i butikkerne. 

 

Flere indlæg

Hvad leder du efter?