Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

Hvordan pakker man sin kuffert bedst? - Guiden til den perfekte pakning

Sendt d. 28 December 2015

Sådan pakker du din kuffert - Guiden til den perfekte rejse!

 

De fleste mennesker har nok prøvet fænomenet, hvor der er massere plads til dine ting når du rejser ud, men når du så skal hjem igen, er der pludselig ikke så meget plads som da du tog afsted. 

Derfor har vi på Rambusch strikket en guide sammen, som forhåbentligt kan hjælpe dig, til hvordan du pakker din kuffert mest optimalt. Hvis du følger de nedenstående trin i vores guide, så lover vi dig at det ikke kan gå helt galt. 

 

1) Pak kun det nødvendige. Husk på, at du skal kunne bære kufferten rundt, så husk kun at pakke det, som der står på din pakkeliste. Mindre bagage gør rejsen lettere og formindsker din rejsestress. 

2) Vær grundig ved pakningen af kufferten. Det vil sige, at det f.eks. kan være en god ide at stryge tøjet, således det fylder mindre, når du folder det. 

3) Rul i stedet for at folde - Silke, bomuld, jersey og mere, kan med fordel rulles, i stedet for at foldes sammen, således krøller tøjet ikke så let. 

4) Hvis du ikke kan lide flade sko, så fyld dem ud med strømper eller andre små ting, så de bevarer formen. 

5) Udnyt pladsen optimalt - Brug de små ting, som strømper, undertøj eller andet, til at fylde de små hulrum ud med. Dette gør således også at tingene i din kuffert ikke ligger og roder rundt, når det hele er tæt-pakket og hullerne er fyldte med tøj. 

6) Dette er et smart trick, som de færreste tænker over. Hvis du rejser med skjorter i kufferten, kan du lægge noget hårdt rundt i kraven, for at beskytte den mod tryk. Det kan for eksempel være et sammenrullet bælte. 

7) Tag en kuffert med ekspansion med - så kan den udvides når du skal hjem. Problem løst! ;)

8) I stedet for at folde dine slips, så rul dem. På den måde undgår du folden på midten.

9) Hvis du medbringer tunge ting, som f.eks. bøger, kan det være en god ide at ligge det nederst i din kuffert. Øverst i kufferten bør du ligge de fineste ting. Silkekjoler og slips for eksempel. 

10) Pak dine toiletsager i en fugttæt toilettaske eller en plasticpose, således hvis der går hul på en parfume eller andet, så løber det ikke ud overalt i din kuffert. Husk dog reglerne for væske i håndbagegen, så du ikke bliver bedt om at aflevere dine ejendele i lufthavnen. 

11) Overvej at rejse i din jakke og dine støvler, således du kan spare plads i kufferten.

 

Overvej at have følgende med i din håndbagage: 

Husk at tage de mest vigtige og værdifulde ting med i din håndbagage, så du er sikker på at du ikke mister dem.

1) Legitimation og pas

2) Nøgler, smykker og andre personlige ting

3) Kreditkort, flybilletter og penge

4) Solbriller, kontaktlinser og briller

5) Tablet og kamera

6) Mobil og oplader

7) Medicin og anden personlig pleje

 

 

Flere indlæg

Hvad leder du efter?