Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

Information

GARANTI

Der ydes to års produkt garanti på alle vare i forretningen. Derudover har nogle producenter valgt at udvide denne garanti til flere år. Eastpak har valgt at give 30 års garanti på deres produkter. På kufferter 3 til 10 års garanti. Garantien omfatter produktfejl. Hør nærmere i butikken om det enkelte produkt. Er din kuffert gået itu på flyrejsen grundet lufthavnen, skal dette meddeles øjeblikkeligt til lufthavnspersonalet, som vil kunne yde erstatning.

GAVER

Vi pakker med glæde dine gaver gratis ind for dig, når du handler på www.rambusch.dk. Når du køber en vare, kan du vælge at tillægge en note til din ordre. I den skriver du, at du gerne vil have din gave pakket ind. 

RETURNERING

Det er heldigvis nemt at returnere hos Rambusch.dk, hvor du kan få dine penge retur i helt op til 14 dage. Returnering gælder dog kun i 8 dage, hvis købet er foretaget i fysisk butik. http://www.rambusch.dk/pages/retur-og-reklamation

REKLAMATION

Du vil altid have minimum 2 års reklamationsret. Hvis du skulle være så uheldig at have modtaget en forkert eller en defekt vare, skal du blot reklamere den indenfor rimelig tid, dvs. hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen. Dette kan du således gøre ved at sende en e-mail til: rambusch@rambusch.dk

For at vide mere: http://www.rambusch.dk/pages/retur-og-reklamation

LEVERING I ODENSE CENTRUM

Ved bestilling af kuffert, leverer vi den gratis hjem til dig uden beregning, således at du er bosiddende i Odense Centrum. Blot vedlæg en note ved indkøbskurv hvor du skriver at du gerne vil have den leveret til din adresse. 

Betalingsmidler i fysisk butik

Du kan betale med Kontanter, Dankort, Eurocard, Visa, Mastercard og Visa Electron, når du handler hos os inde i Rambusch Lædervarer.

Udsolgte varer

Hvis en ønsket vare er blevet udsolgt, er du velkommen til at ringe eller sende en e-mail, så vi dermed kan finde en løsning. Det vil være muligt at få bestilt det ønskede produkt hjem til dig, til samme pris som den før var på hjemmesiden. 

BYTTEORDNING

Gaver kan byttes i hele Danmark. Køber du en gave, hvor gavemodtager ikke bor i Odense, får du et byttegarantikort, som vedlægges gaven. Skulle gavemodtager ønske en anden vare, kan den byttes hos den lokale lædervarehandler, uanset hvor i landet den er købt. Se blot efter LFD skiltet, så er du sikker på at få en professionel vejledning samt betjening. Bytteordningen gælder i 14 dage fra gavegivningstidpunktet. Hør nærmere i butikken hvor gaven kan byttes. Derudover yder vi 8 dages fuld returret på produkter købt hos os med pengene retur mod forevisning af bon. Eller 14 dages ombytningsret til anden varer.

Hvad leder du efter?