Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

Ofte stillede spørgsmål

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILTE VARE LEVERET?

Din vare vil blive leveret indefor 2-3 dage. Ved bestilling før 16.00 vil din vare blive pakket samme dag og sendt afsted hurtigst muligt. Hvis det bestilte produkt ikke er på lager, vil du indefor kort tid blive kontaktet via opringning eller mail.

JEG VIL GERNE REKLAMERE OVER EN VARE - HVAD GØR JEG?

Du vil altid have minimum 2 års reklamationsret. Hvis du skulle være så uheldig at modtage et produkt med fejl, bedes du sende produktet til vores adresse samt en præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er, og eventuelt hvordan de er opstået. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lign. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. Se mere her: http://www.rambusch.dk/pages/retur-og-reklamation

HVILKE BETALINGSMULIGHEDER HAR JEG?

Vi modtager betalinger med: MasterCard, Visa, VisaElectron, Maestro, VisaDankort. Du kan også se mulighederne i bunden af vores hjemmeside, på www.rambusch.dk.

JEG FORTRYDER MIG KØB, OG VIL HAVE MINE PENGE TILBAGE

Se hvordan du får dine penge tilbage ved brug af din fortrydelsesret. http://www.rambusch.dk/pages/retur-og-reklamation

JEG ØNSKER AT AFHENTE EN VARE I JERES BUTIK.

Hvis du gerne vil hente din bestilte vare i vores butik, vælger du blot leveringsmetoden "hent i butik" under din checkout. Derefter vil du modtage en bekræftelsesmail når du kan afhente varen.

VARE STÅR SOM UDSOLGT? HVAD GØR JEG?

Hvis en vare står som udsolgt og du gerne kunne tænke det, bedes du sende en e-mail eller ringe til os. Derefter vil vi finde ud af om vi kan skaffe varen hjem til dig. 

ER DET SIKKERT AT BESTILLE PÅ JERES HJEMMESIDE?

Det er det med garanti! Vores hjemmeside er hosted af Shopify, som er en stor og anerkendt virksomhed der hoster og vedligeholder webshop-systemer. Al data du afsender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.rambusch.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Hvad leder du efter?