Gratis levering fra kun 399 kr - 1-2 dages levering

Retur og reklamation

RETUR

For at gøre det lettest muligt for dig at returnere din vare, bedes du blot pakke varen forsvarligt ind, udfylde en pakkelabel og sende den tilbage til vores adresse som er:

Rambusch Lædervarer

Vestergade 15

5000 Odense C

Hvis du mangler fakturaen på dit bestilte produkt, kan du kontakte os hvorefter vi gensender den til dig via e-mail. Når vi har modtaget pakken bliver du krediteret. 

REKLAMATION

Når du handler på www.rambusch.dk har du minimum 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Enkelte produkter har livstidsgaranti, hvilket betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af situationen. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse.

Der skal reklameres indefor rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller manglen ved dit produkt. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indleveres i vores butik, eller sendes til: 

www.rambusch.dk

Vestergade 15

5000 Odense Centrum

Varen skal sendes sammen med en præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lign. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. 

 

Hvad leder du efter?